Deurne / Antwerpen

Installateur sanitair, loodgieterij en CV

  • Overweeg je een keukenrenovatie uit te laten voeren?
  • Wil je de badkamer een make-over te geven?
  • Is de verwarmingsketel aan vervanging toe?
  • Volstaat uw centrale verwarming niet langer om heel het huis voldoende op te warmen op koude winterdagen?
  • ...

Aannemingen BOUW-AS uit Deurne - Antwerpen helpt je graag uit de nood!

Sanitair & loodgieterij

Is uw sanitair aan vervanging toe? Droomt u al lang van een nieuwe douche of stijlvolle kranen in de keuken? Of misschien heeft u een woning gekocht en zijn de leidingen en riolering oud en aan vervanging toe?

Sanitair en loodgieterij is een té belangrijk element van uw woning om het niet aan een ervaren vakman toe te vertrouwen. De installatie, het onderhoud en de herstelling ervan zijn in goede handen bij Bouw-As.

Soms is een snelle interventie een absolute must. Een plotse verstopping, een lek, een gesprongen leiding... kan op elk moment van de dag (en de nacht) roet in het eten strooien. Bouw- As staat voor u klaar om u snel te depanneren.Centrale verwarming

Iedereen wil een behaaglijk gevoel in zijn huis, alleen zo kan een huis een echte thuis worden. Een goed werkende verwarming is daar een essentieel onderdeel van.

Wij komen graag bij uw langs om naar uw wensen te luisteren, zodat we de verwarmingsinstallatie perfect kunnen afstemmen op uw woning en uw behoeften. We gebruiken enkel merken die topkwaliteit leveren, zodat u voor jaren gerust bent.

Om uw cv-ketel zo lang en goed mogelijk te laten functioneren met een optimaal rendement, is regelmatige controle cruciaal. Het onderhoud van uw cv-ketel op gas is sowieso tweejaarlijks verplicht. Wij verzorgen voor u de opvolging van deze controles.

Info, prijs & offerte

Heb je een algemene vraag m.b.t. één van onze diensten of had je graag een prijsindicatie ontvangen m.b.t. een specifieke dienst? Contacteer BOUW-AS

Ook voor een gedetailleerde offerte loodgieterij / sanitair of CV-ketel & verwarming kan je ons een seintje geven...

» gratis offerte aanvragen