Deurne - Antwerpen

Elektriciteit & domotica

algemene elektriciteitswerkenElektriciteit

Een goed onderhouden elektriciteitsinstallatie is onontbeerlijk voor de veiligheid van uw gezin en uw woning. Oudere elektriciteitsinstallaties zijn vaak niet voorzien op de vele huishoudtoestellen die we vandaag de dag tegelijk gebruiken. Maar ze houden ook een veiligheidrisico in als ze te zwaar belast worden.

Het is dan ook belangrijk dat u de elektrische installatie van uw woning in optimale staat verkeert. Voor het vernieuwen van de elektrische installatie in uw woning of wanneer u aan het bouwen bent en u de elektriciteitswerken wilt laten uitvoeren door een ervaren vakman, kunt u bij de BOUW-AS elektrieker terecht!

Domotica

Domotica is zoveel meer dan automatisatie. Domotica is niet alleen heel comfortabel, wanneer we het bijvoorbeeld hebben over centraal bediende rolluiken, verlichting en dergelijk. Het staat u ook toe het volledige elektrische en elektronische gebeuren in uw woning te beheren en te controleren. De voordelen en toepassingsmogelijkheden zijn de voorbije jaren enorm uitgebreid.

domotica installeren AntwerpenWilt u een idee krijgen van hoe domotica de beleving in uw huis kan veranderen, neem dan contact met ons op. Wij stellen u graag de mogelijkheden voor en plaatsen de installatie die het best aan uw verwachtingen voldoet.
Info, prijs & offerte

Heb je een algemene vraag m.b.t. elektriciteit en/of domotica of had je graag een prijsindicatie ontvangen m.b.t. een installatie, revisie of herstelling? Contacteer BOUW-AS

Ook voor een gedetailleerde offerte elektriciteit / dommotica installatie kan je ons een seintje geven...
» vraag hier je gratis offerte